Utilaje lemn, Woodprocess furnizorul tau autorizat de utilaje

Furnizorul tau de utilaje profesionale

VEZI GAMA COMPLETA DE UTILAJE

Oferim o gama larga de utilaje pentru prelucrarea lemnului, atat pentru prelucrarea primara cat si pentru cea secundara.

VEZI GAMA COMPLETA DE UTILAJE

Oferim o gama larga de utilaje pentru prelucrarea lemnului, atat pentru prelucrarea primara cat si pentru cea secundara


 • Acasa, Wood Process, 14

  PRELUCRARE
  LEMN MASIV


 • Acasa, Wood Process, 16

  PRODUCTIE
  LAMELE


 • Acasa, Wood Process, 18

  PRELUCRARE
  PAL SI MDF


 • Acasa, Wood Process, 20

  FINISAJ


 • Acasa, Wood Process, 22

  SISTEME
  DE ASPIRARE


 • Acasa, Wood Process, 24

  ENERGIE
  DIN LEMN


 • Acasa, Wood Process, 26

  SISTEME
  DE SCANARE


 • Acasa, Wood Process, 28

  PANZE
  DEBITARE

PARTENERI

Partenerii nostri reprezinta cele mai mari companii producatoare de utilaje pentru prelucrarea lemnului destinate mediului industrial

De ce sa alegi woodprocess

Partenerul tau de incredere

Partenerul dumneavoastra de Incredere in Industria Prelucrarii Lemnului Cu o gama extinsa de utilaje pentru prelucrarea busteanului, fabrici de cherestea, linii de debitare, decojitoare busteni, oprimizoare cherestea, CNC-uri, utilaje tamplarie, roboti de vopsire si linii de productie pentru peleti si brichete, suntem lideri in furnizarea utilajelor profesionale in Romania.

Experienta in domeniu

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniu, echipa Woodprocess aduce un nivel inegalabil de cunostinte si expertiza in industria prelucrarii lemnului. Noi nu vindem doar utilaje – oferim Know-How-ul nostru, asigurandu-ne ca partenerii nostri beneficiaza de cele mai recente tehnologii si inovatii in prelucrarea busteanului si fabricarea mobilierului.

Sute de utilaje instalate

Ne mandrim cu succesul instalarii cu brio a utilajelor noastre variate in intreaga gama de produse. De la linii de debitare orizontale si verticale pana la CNC-uri si roboti de vopsire, Woodprocess este sinonim cu performanta si calitate superioara. Tehnicienii nostri sunt mereu alaturi de dumneavoastra pentru montaj, instalare, punere in functiune si instruire personal.

Facem diferenta

Alaturati-va clientilor nostri si descoperiti cum Woodprocess, impreuna cu partenerii si colaboratorii sai, transforma ideile in realitate, oferind nu doar utilaje, ci si solutii complete la cheie pentru succesul dumneavoastra in industria lemnului. Va invitam sa descoperiti cum Know-How-ul nostru poate face diferenta in afacerea dumneavoastra!