Circulare optimizare cherestea

Circularele de optimizare cherestea cu taiere transversala, sunt utilaje specializate, utilizate in industria prelucrarii lemnului pentru a taia scanduri si cherestea la lungimi precise sau la semn de creta cu pierderi minime.

Echipamenteul foloseste software de calculator pentru a analiza lungimea si forma materiei prime si apoi calculeaza cel mai eficient mod de a o taia la lungimile dorite. Panza de ferastrau este apoi reglata corespunzator pentru a efectua taieturile cu precizie.

Procesul de optimizare este utilizat pentru a minimiza deseurile prin taierea cherestelei si a scandurilor la lungimile exacte necesare, fara a lasa resturi inutile. Acest lucru poate ajuta la cresterea eficientei si la reducerea costurilor materialelor in procesul de prelucrare a lemnului.

Circularele de optimizare cherestea include caracteristici suplimentare, cum ar fi manipularea automata a materialelor, ghidajele de aliniere si transportoarele de intrare si iesire (expulzoare pneumatice)  pentru o manipulare eficienta si sigura a materialelor.

Vezi gama noastra de utilaje

Produse