Decojitoare

Un decojitor de busteni este un utilaj specializat care este utilizat pentru a decoji coaja de pe trunchiurile de copaci.Aceste utilaje sunt utilizate in principal in industria forestiera si in fabricile de prelucrare a lemnului, dar si in constructii sau pentru producerea de combustibil.

Decojitorul de busteni functioneaza prin fixarea trunchiului de copac pe un suport rotativ si prin apasarea acestuia intr-un sistem de cutite care decojesc coaja de pe trunchi. Utilajul este alimentat cu ajutorul unui motor, care permite rotirea suportului pe care este fixat trunchiul de copac si a cutitelor care decojesc coaja.

Exista mai multe tipuri de decojitoare de busteni disponibile pe piata, in functie de nevoile specifice ale fiecarui utilizator. Unele decojitoare sunt proiectate sa decojeasca trunchiurile de copaci cu diametre mai mari, in timp ce altele sunt concepute pentru a decoji trunchiurile de dimensiuni mai mici sau pentru a decoji mai rapid.

Decojitoarele de busteni sunt utilizate pentru a transforma trunchiurile de copaci in materiale cu valoare ridicata, cum ar fi cherestea sau rumegus. Decojirea cojii este importanta pentru a proteja calitatea si integritatea lemnului, deoarece coaja poate fi un loc de dezvoltare pentru diverse organisme si poate afecta structura si proprietatile lemnului.

Vezi gama noastra de utilaje

Produse