[rev_slider alias=”Woodprocess-Utilaje-lemn”][/rev_slider]

Succesul nu se refera doar la masini, ci si la parteneriatul cu oameni care va fac experienta exceptionala. Profesionistii de la Woodprocess ofera o colaborare fara egal in relatia cu clientii sai, fiind unul dintre principalii importatori si distribuitori de utilaje profesionale pentru prelucrarea lemnului din tara. Cu o daruire adevarata a serviciilor oferite, avand cunostinte extinse in ceea ce priveste functionarea masiniilor, oferind cursuri de instruire a operatorilor, asigurand montajul si inlocuirea pieselor, amelioram grijile dumneavoastra operationale, astfel incat sa va puteti concentra pe rentabilitatea si succesul companiei.

CONTACTATI-NE

CONSULTANTA SI VANZARE

De la consultanta pana la procesul de vanzare, depunem eforturi pentru a ajuta clientii sa ia cea mai buna decizie in alegerea echipamentului potrivit. Cand incheiati un parteneriat cu Woodprocess, nu investiti doar intr-o masina noua de prelucrare a lemnului, investiti intr-o colaboare de succes. In timp ce fiecare etapa aduce o provocare unica, Woodprocess se ocupa de intregul proces de distributie, incepand cu, consilierea in alegerea echipamentului potrivit, continuand cu vanzarea, livrarea si instalarea acestuia.

VEZI CATALOGUL DE PRODUSE

MONTAJ SI P.I.F.

Pentru echipamentele livrate de noi asiguram instalarea corecta, incepand cu verficarea tensiunii de alimentare in parametrii necesari şi terminand cu condiţiile de spaţiu, punerea in funcţiune şi instruirea personalului. Montajul corect al echipamentelor reprezinta o conditie primordiala pentru functionarea la parametri maximi a acestora.
Manualul de utilizare, prezentarea principiului de funcţionare şi a limitelor funcţionale ale echipamentelor sunt parte a informaţiilor pe care utilizatorul le primeşte cu ocazia instruirii.
Corecta instalare, punerea in funcţiune cat şi instruirea, sunt premisele funcţionarii in parametri maximali, pentru a asigura  satisfacţie deplina clienţilor nostri.

CITESTE DESPRE NOI

PIESE DE SCHIMB SI SCULE

Furnizam piese de schimb si scule pentru utilajele dumneavoastra de prelucrare a lemnului, care acopera toate marcile importante. Departamentul este disponibil pentru sfaturi de specialitate pentru majoritatea echipamentelor ce se regasesc intr-o fabrica de mobilier/cherestea.
Masinile dumneavoastra, in functie de sculele si piesele pe care le folositi, va vor satisface si cele mai exigente cerinte. Este esential sa folositi scule si piese de inalta calitate pentru masinile dumneavoastra, Woodprocess ocupandu-se cu mare grija de furnizarea componentelor care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si durabilitate

xicon3 1
CONSULTANTA IN VEDEREA OBTINERII DE FONDURI NERAMBURSABILE

Prin partenerii nostrii asiguram consultanta in identificarea si elaborarea proiectelor cu finantare din fonduri nerambursabile cat si pentru identificarea oportunitatilor de finantare si verificarea eligibilitatii pentru cresterea sanselor de succes. Totodata asiguram asistenta pe tot parcursul derularii procedurilor de achizitii pentru realizarea in termen a tuturor solicitarilor dumneavoastra.

SERVICE SI MENTENANTA POST-GARANTIE

Pentru ca utilajele sa functioneze la parametrii proiectati trebuie verificate periodic. Prin incheierea unui contract de service si mentenanta puteti prelungi substantial durata de viata a echipamentelor achizitionate. Incheierea unui contract de service si mentenanta este modalitatea cea mai simpla pentru a beneficia de tarife preferetiale si de expertiza specialistilor companiei noastre care va vor asigura verificarea periodica a echipamentelor prin tratarea cu prioritate a sesizarii dumneavoastra.