Descoperă echipamentele de top pentru prelucrarea lemnului

salvador superpush 200 3 02 1

Într-o lume în continuă evoluție, industria prelucrării lemnului rămâne la fel de vitală ca oricând. Firma noastră aduce în prim-plan tehnologii de vârf pentru a susține această industrie.

În acest articol vei afla informații vitale despre cele mai remarcabile echipamente disponibile în domeniu, care au redefinit standardele excelenței în prelucrarea lemnului și pe care le poți găsi pe site-ul nostru. Colaborarea cu producători precum Wintersteiger, Trak Met și Salvador este una caracterizată prin performanță și beneficii extinse pentru clienți.

 

Alege un echipament eficient și performant

Un aspect crucial în alegerea echipamentului pentru prelucrarea lemnului este eficiența sa. Echipamentele eficiente reduc din timpul necesar proceselor și optimizează resursele, asigurând o performanță durabilă. Astfel, investiția într-un echipament eficient poate fi o strategie de economisire a timpului și a resurselor.

Wintersteiger se afirmă ca un lider în lumea prelucrării lemnului. Cu o istorie solidă și o reputație impecabilă, acest producător austriac care colaborează cu noi aduce tehnologii de vârf în fiecare fază a procesului de prelucrare a lemnului.

Iată ce echipamente oferă acest producător:

  • Fierăstrău panglică DSB Compact XM
  • Linie pentru chituit lemn
  • Mașină de ascuțit DSB HT
  • Mașină de chituit și cosmetizat lemn
  • Mașină de curățat suprafețe din lemn
  • Mașină automată de reparat panouri TRC Panel

Echipamentele Wintersteiger oferă soluții variate și adaptabile, acoperind o gamă largă de procese în industria prelucrării lemnului. Diversitatea tehnologică a gamei lor de produse permite utilizatorilor să aleagă soluția perfectă pentru nevoile lor specifice.

 

Materiale de cea mai înaltă calitate și eficiență energetică

Colaborarea noastră cu producătorul Salvador constă în excelență și eficiență în domeniul prelucrării lemnului. Gama sa de echipamente se remarcă prin capacitatea sa de a optimiza procesul de producție a cherestelei.

Salvador pune accent pe eficiența energetică și utilizează materiale de cea mai înaltă calitate în construcția echipamentelor sale. Această abordare nu numai că contribuie la reducerea impactului asupra mediului, dar asigură și o durată lungă de viață a mașinăriilor. Dacă alegi Salvador te vei bucura astfel de performanță constantă și fiabilitate pe termen lung.

De exemplu, optimizatorul pentru cherestea Salvador Supercut 300 este un circular de optimizare de mare viteză capabil să revoluționeze sistemul de producție al oricărei companii.

Sistemul exclusiv de alimentare dublă a acestei piese, combinat cu o unitate de tăiere foarte rapidă, garantează o mașină rapidă și unică.

În caz că ești interesat de un astfel de echipament, mai jos ai câteva detalii despre specificațiile tehnice.

Specificații tehnice
Viteză de tăiere 120 m/min
Diametrul pânzei 500 mm sau 550 mm
Înălțime de lucru 900+-20 mm
Putere instalată 10 kw

 

Gama de echipamente Salvador este alegerea perfectă pentru cei care vor să optimizeze procesul de producție a cherestelei. Salvador se clasează printre liderii din domeniul prelucrării lemnului, datorită tehnologiei avansată, eficienței energetice și soluțiilor personalizate.

 

Flexibilitate și versatilitate în domeniul prelucrării lemnului

Cu o istorie solidă și o reputație construită în jurul performanței și inovației, Trak Met a devenit un lider în furnizarea de echipamente de debitare la cele mai înalte standarde. Unul dintre cele mai remarcabile produse ale acestui producător este linia de debitare orizontală TTS-1200/100 Premium.

Această linie este proiectată pentru a atinge niveluri superioare de eficiență și precizie în procesul de debitare a buștenilor. Cu caracteristici avansate și tehnologie de vârf, această linie permite o producție rapidă și exactă a cherestelei, contribuind semnificativ la optimizarea procesului de prelucrare.

Un alt exemplu este banzicul orizontal TTP600 Standard Mobil. Acesta se caracterizează prin mobilitate și versatilitate, permițând utilizatorilor să execute cu ușurință operațiuni de tăiere orizontală. Cu o construcție solidă și tehnologie avansată, banzicul TTP600 este o soluție optimă pentru cei ce doresc eficiență și flexibilitate în prelucrarea lemnului.

Iată ce echipamente incluse ai dacă alegi acest echipament:

  1. Sistem hidraulic complet/gheară de prindere, elemente de prismuire, dispozitiv de încărcare bușteni, rolă compensare și conicitate, braț răsucire buștean
  2. Substructură profil tubular
  3. Sistem de frânare produs de Alco
  4. Ax de frânare fabricat de Alco

 

Alege calitate – alege Woodprocess

Woodprocess este un partener solid în industria prelucrării lemnului pentru orice companie din România, aducând pe piață o gamă diversificată de utilaje și soluții de vârf. Cu un portofoliu bogat de branduri renumite precum Trak-Met, Salvador și Wintersteiger, suntem un importator și distribuitor de încredere, sprijinind fabricile de cherestea și mobilier din întreaga țară.

Cu o echipă dedicată de profesioniști, servicii de consultanță, și un portofoliu variat de utilaje, suntem printre cei mai mari furnizorilor de echipamente pentru prelucrarea lemnului din țară, contribuind la modernizarea și eficientizarea fabricilor.