NARDI

Vezi gama noastra de utilaje

Nardi, fondata in 1974, reprezinta una dintre cele mai importante companii din lume producatoare de uscatoare de lemn. Un punct de referinta sigur si de incredere pentru cei care lucreaza in sector si intentioneaza sa apeleze la un furnizor de top, capabil sa ofere intotdeauna performanta maxima si asistenta totala.

Nardi este prezent cu produsele sale in peste 90 de tari din intreaga lume si poate conta pe structuri de suport si asistenta inalt echipate pe 5 continente.
Angajamentul si expertiza lui Nardi au dat nastere unor importante publicatii despre metodele de uscare a lemnului, instrumente foarte utile pentru profesionisti, ale caror continuturi de autoritate au atras, de asemenea, un mare interes in mediul universitar si in lumea culturii in general.

Nardi foloseste o structura dotata cu echipamente computerizate sofisticate si un sistem de asistenta la distanta care permite sediului sa efectueze verificari imediate asupra sistemelor din intreaga lume.
Toate procedurile de control sunt efectuate cu cel mai mare profesionalism si precizie, supunand structurile unor teste epuizante, cu procese de simulare pentru alegerea unor componente din ce in ce mai fiabile.