Woodprocess prezent la LIGNA 2023

Woodprocess
Peste 105.000 de metri patrati de spatiu expozitional si peste 1.100 de expozanti: LIGNA 2023 (15-19 mai 2023) sarbatoreste revenirea cu o imagine de ansamblu cuprinzatoare asupra industriei pentru prelucrarea lemnului si fabricarea de mobilier. In ciuda situatiei politice globale tensionate, starea pozitiva  confirma statutul LIGNA de cel mai important targ pentru tehnologie in industria lemnului din lume. Companii bine-cunoscute se reunesc din intreaga lume pentru a prezenta echipamente, masini si utilaje, precum si solutii inteligente si noi tehnologii. Pe langa companiile din Germania, sunt prezente si companii din Italia, Austria, Turcia, Spania, China, Suedia, Slovenia, Danemarca si Tarile de Jos. Cel mai important targ din lume si-a extins portofoliul si cu expozanti din China si Taiwan.
„LIGNA ofera o imagine de ansamblu unica a intregului lant de valoare adaugata al industriei pentru prelucrarea lemnului si fabricarea de mobilier. Este vitrina internationala pentru inovatii si scena pentru premiere mondiale. Un mare val de euforie a ajuns la noi din partea comunitatii chiar de la inceputul anului. Industria este incantata de experienta personala de la Hanovra”, a subliniat Dr. Jochen Köckler, CEO Deutsche Messe AG.”
„La LIGNA 2023, vizitatorii vor intalni expozanti din 44 de tari. Tendintele care modeleaza industria si indica drumul catre viitor sunt stabilite si discutate aici.”

LIGNA 2023 – OAMENI. TEHNOLOGIE. INOVATIE.

Va asteptam!
Echipa Woodprocess