Compania Woodprocess

Woodprocess este unul dintre principalii importatori si distribuitori de utilaje industriale pentru prelucrarea lemnului din tara, brandurile reprezentate de compania noastra regasindu-se in majoritatea fabricilor de cherestea si mobilier din Romania. Compania Woodprocess a pornit la drum avand ca scop declarat introducerea pe piata romaneasca a utilajelor profesionale, atat pentru prelucrarea primara cat si pentru prelucrarea secundara a lemnului in industria mobilei. Portofoliul nostru de produse si solutii include atat solutii la cheie cat si echipamente individuale, construite de catre producatori in functie de nevoile dumneavoastra.

Astazi construirea unui flux tehnologic cu utilaje industriale pentru prelucrarea lemnului este mai complex ca niciodata. Diferentele dintre echipamente sunt fine, ajungandu-se la un nivel de tehnologie foarte avansat, motiv pentru care proiectarea unei solutii necesita cunostinte si aptitudini deosebite din partea integratorului pe care il alegeti. Specialistii Wood Process beneficiaza de acces direct la cele mai moderne tehnici de abordare a proiectului, la cele mai avansate echipamente si la suport direct de la producator. Acestea se transforma in solutii optime si eficiente, cu bugete realiste si cu un management de proiect la cel mai inalt nivel.

Oferim calitate si performanta

Cea mai buna echipa ia nastere prin interactiunea cu clientul. Consideram ca alegerea corecta a masinilor, organizarea, utilizarea tehnologiei si pregatirea atenta a proiectelor sunt factori cheie pentru reusita productiei dumneavoastra.