Pneumatico

Pneumatico este un producator de top de mese pneumatice pentru productia paletilor cu peste 15 ani de experienta. Compania a fost fondata pe trei principii: expertiza, intelegere a pietei ambalajelor din lemn si abordare individuala a nevoilor clientilor. Pentru a satisface cererea in crestere a pietei, Pneumatico ofera solutii simple, rentabile si universale care imbunatatesc eficienta muncii si permit productia eficienta a diferitelor tipuri de paleti.

Airfix Pneumatico – Viitorul industriei de paleti

Pneumatico se adreseaza nevoilor clientilor care nu au reusit sa gaseasca mese, bancuri, de batut cuie pentru paleti de inalta calitate care sa permita producerea de ambalaje din lemn de diferite dimensiuni. Prioritatea noastra in dezvoltarea produsului este functionalitatea si tehnologia bine gandita.
In 2016, am introdus prototipul mesei Pneumatico pentru productia manuala a paletilor din lemn. Astazi este produsul nostru emblematic, ales de toti clientii din intreaga lume.

Solutia noastra – Pneumatico

Mesele Pneumatico sunt produse de inalta calitate care ofera un raport calitate-pret excelent. Timpul mediu pentru rentabilitatea investitiei este de 6 pana la 12 luni.

Utilajele noastre sunt fiabile, durabile si garanteaza un nivel ridicat de confort ergonomic si eficienta. Mesele pentru productia de paleti Pneumatico sunt fabricate integral in Europa folosind doar componente de cea mai inalta calitate.

La Airfix ascultam diferitele nevoi ale clientilor nostri, motiv pentru care putem realiza la comanda orice banc de paleti. Fiind unul dintre putinii de pe piata, ne asiguram ca toate comenzile sunt procesate in cel mai scurt timp posibil, care este de obicei de pana la 7 zile lucratoare.

Furnizam utilaje pentru:

Producatorii de ambalaje din lemn care au nevoie atat de o linie automata sau manuala de fixare a paletilor, cat si de o masina pentru a produce o comanda mai mica de paleti personalizati pentru clientii lor. Datorita solutiei noastre, acestia isi pot extinde oferta catre clientii care au nevoie de diferite tipuri de paleti in cantitati diferite.
Producatori de produse finite care doresc sa produca ambalaje din lemn pentru uz propriu.
Depozite si centre logistice care au nevoie de paleti din lemn de dimensiuni nestandard intr-un timp foarte scurt pentru a expedia marfa. Pentru ei, este o mare oportunitate de a deveni independent de producatorii de paleti, evitand timpii lungi de asteptare pentru ambalare si evitand intarzierile in expedierea marfurilor.
Serviciile Airfix au fost alese de clienti din mai mult de o duzina de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Pneumatico – angajament pentru durabilitate

La Airfix ne-am asigurat ca productia noastra pe bancuri de paleti Pneumatico este durabila si ecologica. Suntem constienti de pretul ridicat al lemnului din ultimii ani. Prin urmare, spre deosebire de liniile automate, mesele Pneumatico pot folosi resturi de lemn sau bucati de lemn subdimensionate pentru ambalare. Suntem mandri ca putem contribui la protectia mediului si participam activ la reducerea la minimum a deseurilor de post-productie.

Vezi gama noastra de utilaje

Produse