TRAK-MET

TRAK-MET cu sediul în Biskupiec, ul. Chrobrego 27/29, Voievodatul Varmia-Masuria, este unul dintre cei mai importanți producători de utilaje pentru debitarea buștenilor și producția de cherestea din Polonia și Europa.

În prezent, TRAK-MET dispune de dotări tehnice extinse, departament propriu de proiectare și execuție, cu personal calificat. Implementarea efectivă a proiectelor este posibilă datorită utilizării în cadrul producției a unor instrumente moderne de proiectare asistată de calculator, precum Solid Edge. În hale de producție, care au o suprafață totală de 2.500 mp, producția se bazează pe cele mai noi tehnologii utilizate în prelucrarea oțelului, adică tăierea elementelor din oțel se realizează cu ajutorul unui CNC cu laser, prelucrarea metalelor se face cu utilaje automate, prese moderne, freze CNC, curățarea elementelor finite are loc în camera de sablare, iar procesul final de finisare are loc în cabina de vopsire în câmp electrostatic. La finalul operațiilor de producție se obțin produse de serie , realizate cu cea mai mare acuratețe și precizie.

Producând mașini sigure și fără probleme, nu acceptăm compromisuri, ne concentrăm pe cea mai înaltă calitate, prin urmare, doar mărcile renumite la nivel mondial sunt furnizori de componente pentru mașinile noastre:

SIEMENS GERMANIA – motoare electrice
SCHNEIDER ELECTRIC FRANȚA – automatizare și control
CHIARAVALLI ITALIA – transmisii
HELUKABEL GERMANIA – fire și ghidaje
OPTIBELT GERMANIA – scripeți și curele trapezoidale
WINTERSTEIGER AUSTRIA – pânze panglică
TIKKURILA – vopsea și vopsea pentru rulmenți
GAMTECH/HYDROPRES – sisteme hidraulice
Utilajele produse de noi, au fost apreciate de clienții interni, cât și de clienții străini.

În prezent, exportăm utilaje în țări precum: Germania, Austria, Norvegia, Elveția, Franța, Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia și Estonia, Rusia, Belarus, Romania unde avem reprezentanțe și distribuitori cu ajutorul cărora asigurăm servicii de calitate.

Vezi gama noastra de utilaje

Produse