TRAK-MET

TRAK-MET

TRAK-MET cu sediul în Biskupiec, ul. Chrobrego 27/29, Voievodatul Varmia-Masuria, este unul dintre cei mai importanți producători de utilaje pentru debitarea buștenilor și producția de cherestea din Polonia și Europa.

În prezent, TRAK-MET dispune de dotări tehnice extinse, departament propriu de proiectare și execuție, cu personal calificat. Implementarea efectivă a proiectelor este posibilă datorită utilizării în cadrul producției a unor instrumente moderne de proiectare asistată de calculator, precum Solid Edge. În hale de producție, care au o suprafață totală de 2.500 mp, producția se bazează pe cele mai noi tehnologii utilizate în prelucrarea oțelului, adică tăierea elementelor din oțel se realizează cu ajutorul unui CNC cu laser, prelucrarea metalelor se face cu utilaje automate, prese moderne, freze CNC, curățarea elementelor finite are loc în camera de sablare, iar procesul final de finisare are loc în cabina de vopsire în câmp electrostatic. La finalul operațiilor de producție se obțin produse de serie , realizate cu cea mai mare acuratețe și precizie.

Producând mașini sigure și fără probleme, nu acceptăm compromisuri, ne concentrăm pe cea mai înaltă calitate, prin urmare, doar mărcile renumite la nivel mondial sunt furnizori de componente pentru mașinile noastre:

SIEMENS GERMANIA – motoare electrice
SCHNEIDER ELECTRIC FRANȚA – automatizare și control
CHIARAVALLI ITALIA – transmisii
HELUKABEL GERMANIA – fire și ghidaje
OPTIBELT GERMANIA – scripeți și curele trapezoidale
WINTERSTEIGER AUSTRIA – pânze panglică
TIKKURILA – vopsea și vopsea pentru rulmenți
GAMTECH/HYDROPRES – sisteme hidraulice
Utilajele produse de noi, au fost apreciate de clienții interni, cât și de clienții străini.

În prezent, exportăm utilaje în țări precum: Germania, Austria, Norvegia, Elveția, Franța, Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia și Estonia, Rusia, Belarus, Romania unde avem reprezentanțe și distribuitori cu ajutorul cărora asigurăm servicii de calitate.

TRAK-MET: prelucrarea lemnului la standarde ridicate

În industria de prelucrare a lemnului, TRAK-MET este un producător de top care oferă utilaje de calitate superioară și inovații constante. Cu o istorie de 26 de ani și o evoluție dinamică, această companie poloneză și-a câștigat poziția lider în această industrie.

Este de apreciat angajamentul acestui producător față de standardele ridicate în prelucrarea lemnului. De asemenea, inovațiile constante au dus la formarea unui brand de succes, care se bucură de o popularitate impresionantă în Europa.

O poveste despre inovație și evoluție

În 1997, fondatorul TRAK-MET, Zbigniew Skillandat, a început o afacere care urma să schimbe industria prelucrării lemnului în Polonia și Europa. Încă de la început, viziunea sa a fost clară: să creeze utilaje de înaltă calitate, să inoveze în continuu și să ridice standardele din domeniu.

Cu trecerea anilor, compania și-a consolidat poziția în industrie, experimentând o dezvoltare dinamică a segmentului de mașini și utilaje destinate prelucrării lemnului. Evoluția rapidă și adaptarea la tehnologii de vârf au devenit principii fundamentale. Investițiile în hale de producție moderne, noi tehnologii și echipamente de ultimă generație au propulsat compania tot mai mult.

În cei 26 de ani de existență, această companie și-a consolidat poziția ca producător de top în Europa. Cu o rețea extinsă de reprezentanțe și dealeri în 18 locații, producătorul a transformat o afacere locală într-una globală.

TRAK-MET are parteneriate cu mărci de globale de încredere, cum ar fi:
• Siemens
• Schneider Electric
• Chiaravalli
• Helukabel
• Optibelt

TRAK-MET: dotări tehnice avansate și producție eficientă

Acest producător a investit considerabil în resurse umane și tehnologie, construind un departament de proiectare și execuție condus de personal calificat. Aici, instrumentele moderne de proiectare asistată de calculator, cum ar fi Solid Edge, devin instrumente cruciale pentru transformarea ideilor în realitate.

Iată cu ce se distinge TRAK-MET când vine vorba de inovație în procesul de producție al utilajelor pentru prelucrarea lemnului:
• Departament de proiectare și execuție de ultimă generație
• Hale de producție cu tehnologii avansate
• Producție detaliată și cu atenție la detalii
• Cameră de sablare și cabină de vopsire în câmp electrostatic

Acest instrument asigură implementarea eficientă a proiectelor, iar rezultatul este reflectat în produsele finale de înaltă calitate. Cu o suprafață totală de 2.500 de metri pătrați, halele de producție ale TRAK-MET sunt de ultimă generație.

Utilizarea echipamentelor avansate, precum CNC cu laser, permite tăierea precisă a elementelor din oțel. Acest lucru constituie doar unul dintre numeroasele exemple ale angajamentului față de tehnologii de vârf.

Utilajele TRAK-MET: performanță de top și calitate superioară

Acest producător se evidențiază prin gama sa variată de utilaje pentru prelucrarea lemnului. Compania a evoluat constant, specializându-se în producția de mașini și utilaje pentru debitarea buștenilor și producția de cherestea în Polonia și Europa.

Gama lor cuprinde despicatori de lemn, banzice orizontale și verticale, linii de debitare bușteni, circulare multilame și o varietate de mecanizări pentru procesele industriale. Printre produsele TRAK-MET disponibile la noi pe site se numără:
1. Banzic orizontal TTP-600 PREMIUM
2. Linie de debitare bușteni orizontală TTS-1200/100 Premium
3. Mașină automata de ascuțit pânze OPT203
4. Despicator lemn de foc PLD-480

Conceptul de mobilitate este esențial în industria prelucrării lemnului, iar banzicele mobile produse reprezintă o soluție ingenioasă. Aceste utilaje pot fi deplasate ușor în diferite locații, facilitând prelucrarea lemnului acolo unde este necesară, aducând un nivel ridicat de versatilitate în procesul de producție.

De asemenea, compania oferă mașini de ascuțit eficiente. Aceste utilaje asigură un nivel înalt de precizie în procesul de ascuțire, prelungind astfel durata de viață a pârghiei și contribuind la eficiența generală a utilajelor.

Alege să investești în echipamente durabile

Cu un accent pe inovație, tehnologie avansată și calitate, TRAK-MET rămâne o alegere bună pentru cei din industria prelucrării lemnului. Echipa Woodprocess este un partener de încredere în industria prelucrării lemnului, cu un accent deosebit pe echipamentele de calitate superioară precum cele furnizate de acest producător.

Prin colaborarea cu TRAK-MET, aducem în prim plan soluții tehnologice avansate și eficiente. Nu ne oprim doar la furnizarea echipamentelor. Oferim instruire gratuită pentru personalul care va lucra cu echipamentele achiziționate, asigurându-ne că acestea sunt folosite corect. De asemenea, asigurăm suport tehnic continuu pentru a face față oricăror necesități sau întrebări tehnice.

Știm cât de importantă este siguranța unui utilaj care funcționează corect. De aceea, oferim service de specialitate în perioada de garanție, dar și post-garanție. Departamentul nostru de service este instruit in fabricile producătorilor. Alege să investești în echipamente de calitate, durabile, care pot face față trecerii timpului!