WINTERSTEIGER

WINTERSTEIGER combina 5 domenii de produse pentru industria lemnului sub numele „World of WOODTECH”: productia de lamele, taierea precisa subtire si repararea suprafetei lemnului, panze de ferastrau, panze banzic panglica proiectate si produse in Austria, tehnologie mobila si stationara, solutii de automatizare, precum si solutii de taiere pentru o gama larga de materiale, inclusiv materiale usoare.

WINTERSTEIGER este cunoscut pentru tehnologia sa de taieri subtire de ultima ora care este utilizata in productia de lamele in intreaga lume. Gama de produse include ferastraie minigater pentru taiere subtire si ferastraie cu panza panglica pentru taiere subtire. Taierea subtire, cea mai mare precizie, o suprafata gata de lipit si prelucrarea lamelelor fara pasi suplimentari, fara calibrare sau rindeluire, sunt beneficii cheie pentru utilizatori. Masinile TRC („Timber Repair & Cosmetics”) pentru cosmetizarea, repararea suprafetelor din lemn semi- si complet automate completeaza acest domeniu de produse.

WINTERSTEIGER Sagen GmbH dezvolta si produce panze de ferastrau, panze panglica, banze banzic debitare busteni din carbura si Stellite® si ofera servicii de mentenanta, cum ar fi curatarea, indreptarea, nivelarea si ascutirea panzelor banzic de debitare busteni.

Odata cu achizitionarea SERRA Maschinenbau GmbH in ianuarie 2019, la portofoliul de produse WINTERSTEIGER au fost adaugate si gatere mobile si stationare.

VAP-WINTERSTEIGER (parte a Grupului WINTERSTEIGER din 2012, „VAP Gruber Automations GmbH” pana in 2021) realizeaza solutii de automatizare de la masini complet automate pentru prelucrarea lemnului pana la optimizarea productiei prin intermediul solutiilor de automatizare specifice clientului.

WINTERSTEIGER este actionarul majoritar al companiei germane Heermann Maschinenbau GmbH din 2022. HEMA proiecteaza sisteme complete, inovatoare si personalizate de ferastrau si taiere pentru o gama larga de materiale.

Vezi gama noastra de utilaje

Produse