Artiglio

Utilaje Artiglio

 

Artiglio, înființată în 1946 în Limidi di Soliera, lângă Modena, este una dintre companiile de top care produce linii complete pentru debitarea bustenilor, banzice verticale, canter, carucioare portbustean, pentru fabricile de cherestea si productia de cherestea. Munca constantă depusă de-a lungul anilor, susținută în permanență de o echipă eficientă de tehnicieni calificați, cu pregătire „practică”, a ajutat compania să reușească să dezvolte tehnologii moderne pentru controlul total al producției. În prezent, marca Artiglio poate fi considerată sinonim cu asigurarea celor mai noi tehnologii și este cunoscută pentru calitatea și fiabilitatea excepțională a produselor sale.

Industria prelucrării lemnului se află într-o continuă evoluție, iar Artiglio se remarcă ca un lider al inovației în furnizarea de soluții avansate pentru tăierea lemnului. De la filozofia lor fundamentată în calitate și flexibilitate până la tehnologiile de vârf integrate în utilaje, Artiglio redefinește standardele în acest domeniu.

 

Artiglio: evoluție tehnologică în prelucrarea lemnului

 

Echipamentele de la Artiglio sunt un reper în industria prelucrării lemnului. Fondată în 1946 în Limidi di Soliera, această firmă a devenit rapid o prezență memorabilă în domeniul mașinilor pentru fabricile de prelucrare a lemnului.

La baza firmei Artiglio stă o filosofie puternică ce se bazează pe inovație. Departamentul tehnic joacă un rol crucial în această evoluție, fiind cea mai importante parte a companiei. Aici, toate ideile sunt analizate și discutate, iar tehnologiile și procesele legate de fiecare element al secțiunii de producție sunt revizuite și îmbunătățite continuu pentru a oferi o calitate reală, sigură și incontestabilă.

Numele acestui producător este acum sinonim cu asigurarea calității și fiabilității. Astăzi, când vorbim despre Artiglio, nu vorbim doar despre mașini de prelucrare a lemnului. Vorbim despre o tradiție de excelență și inovație continuă, o firmă care definește standardele în domeniul prelucrării lemnului.

 

Tehnologia din spatele echipamentelor Artiglio

 

Echipamentele acestui producător sunt lucrate cu atenție. Fiecare detaliu, de la concept la producție, este supus unui proces riguros de cercetare, dezvoltare și implementare a tehnologiilor de vârf.

Iată câteva caracteristici ale mașinăriilor pe care le produc Artiglio:

  • Sisteme CAD-CAM avansate
  • Asamblare internă și control direct
  • Soluții personalizate
  • Proces atent de proiectare și dezvoltare

Artiglio integrează tehnologii avansate în fiecare etapă a proiectării și fabricației echipamentelor lor pentru prelucrarea lemnului. Un aspect definitoriu îl reprezintă sistemele CAD-CAM moderne, care permit o interfață directă cu mașinile. Acestea optimizează fluxul de producție și, mai presus de toate, garantează o flexibilitate maximă în adaptarea la nevoile specifice ale clienților.

Echipamentele producătorului sunt rezultatul unui proces meticulos de proiectare și dezvoltare, în care tehnologiile avansate depășesc așteptările industriei. Aceasta se reflectă în capacitatea lor de a oferi soluții personalizate pentru diversele cerințe ale clienților, fie că este vorba despre eficiența sporită, precizie sau adaptabilitatea la diverse materiale.

 

Angajament pentru calitate cu utilaje Artiglio

 

Firma noastră se angajează să furnizeze produse de excepție. Parteneriatul cu producătorul Artiglio demonstrează un standard înalt de calitate în industria prelucrării lemnului.

Prin gama diversificată de echipamente, aducem inovație și performanță în fabricile de prelucrare a lemnului. Iată ce modele de echipamente Artiglio punem la vânzare:

  1. Eagle
  2. Falco
  3. Airone
  4. Condor
  5. Sparviero

 

Echipamentele comercializate de Woodprocess, precum cărucioarele Sparviero, Falco și Airone, sunt aparaturi de top în domeniul prelucrării lemnului. Căruciorul Sparviero evidențiază angajamentul pentru inovație și eficiență în manipularea buștenilor.

Falco impresionează prin modul său principal, echipat cu o morsă și două brațe de rotire a buștenilor, asigurând un proces eficient și precis de prelucrare a lemnului. Cu caracteristici precum brățele hidraulice pentru rotirea buștenilor și sistemele avansate de control al vitezei, ne distingem prin oferirea unor soluții complete și fiabile.

 

Cărucioare Artiglio Cărucior port-bsutean Spaviero cu morse independente Cărucior modular Falco cu morse independente Cărucior înclinat Airone cu morse independente
Prindere hidraulică Prindere hidraulică a bustenilor cu 2 nivele de presiune de închidere Prindere hidraulică a bustenilor cu 3 nivele de presiune de închidere Prindere hidraulică a bustenilor cu 3 nivele de presiune de închidere
Distanță maximă pânze-morsă 1000 mm 1300 mm 1000 mm
Deschidere maximă grife 800 mm 1100 mm 900 mm
Mișcare grife mobile 145 mm 200 mm 165 mm

 

Investește în utilaje de calitate superioară

 

În calitate de importatori de top în utilaje pentru prelucrarea lemnului în România, aducem în prim plan echipamentele de înaltă calitate. Acestea sunt menite să optimizeze procesele de producție și să sprijine dezvoltarea durabilă a afacerilor din acest domeniu.

Firma noastră se distinge prin angajamentul pentru calitate și performanță, oferind clienților produse de excepție și servicii complete care acoperă toate nevoile din ciclul de viață al utilajelor. De la consultanță și training specializat până la logistică eficientă și servicii de mentenanță, Woodprocess demonstrează o implicare totală în succesul clienților.

Utilajele Artiglio se remarcă prin soluții inovatoare și performante pentru tăierea lemnului, fiind alegerea ideală pentru companiile din industria prelucrării lemnului. Alege echipamente de calitate dacă vrei să beneficiezi de inovație, eficiență și durabilitate!