QuickWood

QuickWood a fost infiintata in 1975 in Danemarca de Bent Malherbe, iar dupa ani de zile de dezvoltare de utilaje si sisteme de slefuire cu perii, QuickWood a devenit cel mai mare producator din lume de utilaje de slefuire, periere, finisare si polisare cu sisteme abrazive. Versatilitatea interschimbabila a sistemelor QuickWood functioneaza impecabil, astfel incat orice perie abraziva poate fi instalata si functioneaza pe oricare dintre utilaje, de la scule manuale pana la masini de slefuit in stil rotativ. Daca sunteti in cautarea unui sistem fiabil, testat in timp, care functioneaza cu succes nu doar in Europa ci si in America de Nord sau Asia, atunci puteti conta pe QuickWood

Astazi deservim peste 100 de utilaje instalate deja in Romania de la sediul nostru din Targu Mures, iar in prezent, utilaje QuickWood sunt puse in functiune in fiecare saptamana. Va indemnam sa ne sunati si sa vizitati o companie ce foloseste deja sistemele QuickWood, astfel incat sa puteti intelege pe deplin beneficiile pe care le-ati aduce companiei dvs. achizitionand un aparat QuickWood
Tehnologia de inalta performanta si inovatia fac parte din spiritul companiei noastre
Suntem printre primele companii din lume care au transformat conceptul de perii abrazive flexibile in modele de utilaje si unelte de slefuit si periat pentru tratarea si finisarea tuturor tipurilor de suprafete folosite in industrie.
Aplicatiile sunt cele referitoare la sectorul mobilierului in general, productia de usi pentru cladiri si cele de mobilier, sectorul ferestrelor (ferestre, obloane, rame, glafuri, sau elemente cu suprafete profilate), cel al scaunelor si fotoliilor, al componentelor pentru mobilierul de baie, precum si alte microcomponente.
Sistemul Quickwood consta, in practica, in pretegatirea materiilor prime, folosind perii abrazive flexibile, cu granularitate adecvata, ce permite indepartarea tuturor fibrelor de suprafata existente pe suprafata sau pe marginile ascutite ale profilelor slefuite.

Misiune
Inovatia sistemului de slefuire QuickWood este ca tot ceea ce trebuie slefuit manual poate fi realizat cu utilajele QuickWood.
Principalele avantaje le veti decoperi singuri. Va amintim doar cateva dintre ele:
Ciclu continuu, constant si automat
Siguranta timpilor si a costurilor de slefuire
Reducerea cantitatii de vopsea aplicata pe piese
Reducerea eliberarii poluantilor pe baza de praf de vopsea
Utilaje eficiente si fiabile, ce sunt proiectate si fabricate in EUROPA.

Vezi gama noastra de utilaje

Produse