SALVADOR

Istoria marcii Salvador incepe in februarie 1982, cand Giorgio Salvador, fondatorul companiei Solidea SRL, decide sa valorifice experienta indelungata acumulata in sectorul usilor si ferestrelor prin crearea unei companii specializate in productia de ferastraie transversale. Pe o piata care necesita din ce in ce mai mult taierea rapida si optimizarea taierii manuale, aceste masini au facut munca operatorilor mai usoara si mai rapida si puteau fi folosite pentru diferite tipuri de prelucrare a lemnului, de la accesorii, la ambalaje, la usi pentru bucatarie si mobilier.

In mai 1982, compania a expus o masina inovatoare cu impingator controlat numeric la targul Xylexpo din Milano, expozitia mondiala bienala a tehnologiilor si consumabilelor din lemn pentru industria mobilei. De-a lungul anilor, aceasta tehnologie se aplica diverselor modele de ferastraie transversale, care garanteaza in acest fel si optimizarea taierii lemnului.
De la inceput, relatia cu strainatatea a fost puternica: mule comenzile au venit din Spania, Finlanda si alte tari nord-europene, Brazilia si Statele Unite. Datorita loialitatii fata de dealerii din numeroase tari si a investitiilor semnificative in formarea acestora, brandul s-a facut cunoscut si s-a inradacinat in teritoriu, dand viata unei retele comerciale solide si structurate. Capacitatea de a sti sa citeasca si sa interpreteze circumstantele a permis companiei sa creasca, sa se specializeze si sa evolueze in timp, devenind protagonistul unui sector cheie care necesita anumite procese si masini personalizate. Incepand cu anul 2008, dupa o decizie strategica, compania isi concentreaza business-ul de baza si este specializata in productia de ferastraie de optimizare si taiere transversala pentru taierea lemnului, optimizatoare de cherestea si a derivatelor acestuia.

Din perspectiva Industriei 4.0, o revolutie importanta luata de-a lungul anilor a fost tocmai cea legata de prelucrarea datelor: daca este analizat si interpretat corespunzator, acest element are o valoare inestimabila si aduce numeroase beneficii in ceea ce priveste eficienta procesului, reducerea costurilor, timp, etc. deseuri si, in consecinta, de resurse. Software-ul folosit de companie este rezultatul a peste 30 de ani de dezvoltare si actualizare continua in vederea unui proces constant de crestere si imbunatatire. Lemnul este un atu care se dovedeste a fi din ce in ce mai pretios iar utilizarea fierastraielor de optimizare Salvador permite obtinerea randamentului maxim din materia prima, cu implicatii importante si din punct de vedere al mediului.

Salvador s-a impus ca unul dintre cei mai importanti lideri de piata: in continua crestere, compania a reusit sa profite de cei doi ani intensi caracterizati de pandemie pentru a gandi si a da viata unor solutii inovatoare precum SuperPush 150, prezentat la inceputul anului 2021. Remarcata printr-un serviciu de asistenta pre si post in vanzari precis si eficient, compania ofera clientilor sai consilierea si, datorita experientei si profesionalismului sau mare, intelege nevoile specifice ale fiecaruia si ii ajuta sa identifice solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor lor.

Vezi gama noastra de utilaje

Produse